Асцендент в Телец

Водещи лични качества: непроменливост, доволство и емоционалност

Девиз “Животът е хубав и аз го заслужавам”

Притежавайки завидна вътрешна стабилност и хармония, вие очаровате другите с искреното си поведение. Смятате, че заслужавате повече и преследвате желанията си упорито и мълчаливо, като държите намеренията си в тайна до последния момент, докато не ги видите реализирани.

Житейската ви мотивация е да постигнете лична независимост, увереност, материален и емоционален комфорт, добри отношения с околните и да водите спокойно и изолирано от проблеми съществуване. Това ви кара да търсите уединение в личния си живот, като избора на партньор е определящ и често той самия играе ролята на пазител на личното ви пространство. Трудно споделяте притежаваното от вас, тъй като го приемате за гарант за спокойното ви и безметежно съществуване.

Вие сте емоционални и влюбчиви и имате нужда да бъдете обичани и ценени, макар че самите вие трудно показвате чувствата си и не може да се каже, че сте страстни натури. Големият ви педантизъм в отношенията, както и това, че обръщате внимание на всички детайли в тях, може да охлади ентусиазма на партньорите ви, които трябва да са доста настоятелни, за да ви спечелят. Вие не сте ревниви, тъй като смятате, че чрез обаянието си държите здраво своите партньори до себе си, като трудно приемате промени в отношенията, които също така трудно прекратявате.

Вие сте бавни и последователни, с внимание към детайла и по природа се противопоставяте на промените, защото предпочитате по-скоро осигуреността на установеното, отколкото динамиката на развитието. Постигнали веднъж целта си, се стремите да запазите постигнатото и трудно се решавате да продължавате да се развивате напред. Излъчвате увереност и спокойствие и сте лоялни към хората, от които зависите. Тъй като сте сетивни натури, оценявате света, използвайки активно сетивата си, но не по начина, по който го правят Рибите, които използват своята интуиция и шесто чувство, а непосредствено и осезаемо.

Вие сте изключително предпазливи натури, които предприемат напред само планирани стъпки, предварително застраховани от рискове и евентуални проблеми. Стремите се хората около вас да се чувстват комфортно в компанията ви, държите на външния си вид и поведението. Жените са много чувствителни към фигурата си.

Известни личности с Асцендент Телец : Зинедин Зидан, Чарлс Менсън, Жан-Мари льо Пен, Рамбалди, Клаудия Кардинале, Михаел Шумахер, Майкъл Джордан, Карлос Кастанеда, Хуан Карлос, Рон Мос, Алтеа Флинт, Доди Ал Файед, Мелани Грифит, Серена Уйлямс, Лаиза Минели, Донатела Версаче, Пауло Куелю, Дарил Хана, Джордж Лукас, Джордж Вашингтон, Били Кристал, Хъмфри Богард, Гари Купър.