Асцендент в Телец

Водещи лични качества: непроменливост, доволство и емоционалност

Девиз “Животът е хубав и аз го заслужавам”

Притежавайки завидна вътрешна стабилност и хармония, вие очаровате другите с искреното си и директно поведение. Смятате, че заслужавате най-доброто от живота и преследвате желанията си упорито, мълчаливо и ненатрапчиво, като държите намеренията си в тайна до последния момент, докато не ги видите реализирани. Обичате сигурността, предвидимостта и ги търсите в живота си.

Житейската ви мотивация е да постигнете лична независимост, увереност, материален и емоционален комфорт, добри отношения с околните и да водите спокойно и изолирано от проблеми съществуване. Това ви кара да търсите уединение в личния си живот, което прави избора на партньор определящ, а и често дори той самия играе ролята на пазител на личното ви пространство. Трудно споделяте вашите притежания с друг, тъй като ги приемате за най-добрата гаранция за спокойното ви и безметежно съществуване.

Вие сте емоционални, впечатлителни и влюбчиви и изпитвате силна нужда да бъдете обичани и ценени, въпреки че самите вие трудно показвате чувствата си и не може да се каже, че сте страстни натури. Големият педантизъм в отношенията, който проявявате, както и това, че обръщате внимание на всички детайли в тях, може да е изпитание за ентусиазма на партньорите ви, които трябва да бъдат настойчиви, обгрижващи и много щедри, за да ви спечелят. Вие не сте ревниви, тъй като вярвате в силата на обаянието си, с което държите партньорите си близо до себе си. Трудно приемате и преживявате промените в отношенията, както и също толкова трудно ги прекратявате.

Вие сте бавни и последователни, с внимание към детайла и по природа се противопоставяте на промените, защото предпочитате по-скоро осигуреността на установеното, отколкото динамиката и развитието. Постигнали веднъж целта си, се стремите да запазите постигнатото, а това е пречка да продължите да се развивате напред. Излъчвате увереност и спокойствие и сте лоялни към близките си хора, както и към тези, от които зависите. Тъй като сте сетивни натури, оценявате света, използвайки активно сетивата си, но не по начина, по който го правят Рибите, които използват своята интуиция и шесто чувство, а непосредствено и осезаемо.

Вие сте изключително предпазливи и предприемате само планирани стъпки, предварително застраховани от рискове и евентуални проблеми. Стремите се хората около вас да се чувстват комфортно в компанията ви, държите на външния си вид и поведението. Жените са много чувствителни към фигурата си.

Известни личности с Асцендент Телец : Зинедин Зидан, Чарлс Менсън, Жан-Мари льо Пен, Рамбалди, Клаудия Кардинале, Михаел Шумахер, Майкъл Джордан, Карлос Кастанеда, Хуан Карлос, Рон Мос, Алтеа Флинт, Доди Ал Файед, Мелани Грифит, Серена Уйлямс, Лаиза Минели, Донатела Версаче, Пауло Куелю, Дарил Хана, Джордж Лукас, Джордж Вашингтон, Били Кристал, Хъмфри Богард, Гари Купър.