Изчисляване на Асцендента

Изчисляване на Асцендента

ruler-of-the-ascendant

Асцендентът ( Ascendant, ASC ) или “изгряващият знак”  се свързва с първото впечатление, което оставяме в другите, с физическото ни излъчване, маниерите, поведенческия модел, защитните механизми, отношението към предизвикателства, виталитета и здравето, телосложението, отношението към другите…

Всеки знае своя рожден слънчев знак, наричан популярно зодия. Чрез него човек се охарактеризира твърде стилизирано, чрез качествата, които притежава, неговите слаби и силни страни.

Важно е да се знае, обаче, че знакът разположен на Асцендента влияе също толкова определящо върху живота и дори по-силно.

Как да го определите? За това е необходимо да знаете освен рождената си дата, също така и часа на раждане си. С помощта на дадената по-долу таблица лесно можете да определите асцендента си. Намерете реда, който съответства на часа ви на раждане и го засечете с колонката, в която попада рождената ви дата. Като засечете двете стойности ще намерите търсения знак  на Асцендента.

ВАЖНО!!! Ако сте родени в периода 01.04.-01.10.1979г. и следващите години, винаги изваждайте един час и тогава търсете вашия Асцендент.  Причината е във въвеждането на лятното часово време в България от 1.04.1979г. Ако пропуснете тази стъпка ще получите грешен асцендент, тъй като това ще го измести от истинската му позиция, която зависи от точността на рожденото време.

Например, ако сте роден на 5.07.1980г. в 12.30 часа, тогава първо ще извадите 1 час, заради лятното часово време и тогава ще погледнете в таблицата в колоната “от 02.07 до 11.07” и в реда за 11.00ч.

Асцендентът е Дева

ag_ascendant

ОВЕН

ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ

РАК

ЛЪВ

ДЕВА

ВЕЗНИ

СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ

КОЗИРОГ

ВОДОЛЕЙ

РИБИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОФЕСИОНАЛНO ТЪЛКУВАНЕ НА РОЖДЕН ХОРОСКОП

Хороскопът е реална карта на разположението на небесните тела – планети и звезди по небесната сфера в момента на нашето раждане. Той отразява реалните характеристики и тенденции във всички сфери на живота в детайли и дава възможност те да бъдат описани, както и да се даде реална прогноза за развитието им във времето. Попълнете формата за поръчка и изчакайте отговор!


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.