Асцендент в Близнаци

Водещи лични качества: любопитство, откритост и ескпериментаторски дух

Девиз “Животът е пълен с провокиращи промени”

Асцендентът Близнаци се отличават с открития си и ведър характер, усмихнат и непредубеден към околните, той привлича другите в търсене на общи цели. Те изглеждат младолики и динамични, с добри организаторски качества, склонни лесно да се справят с критични ситуации и нова среда, поради което ги ценят високо, заради способността им да се адаптират лесно. Тези хора са колекционери на мнения и виждания, имат богата обща култура и безпроблемен изказ. Основните качества, заради които ги ценят, са тяхната добра информираност, пробивност и бързина. Лесната адаптация и намирането на изход и от най-заплетената ситуация обикновено ги поставя на предната линия в критични ситуации, с която те се справят.

Тяхната общителност е причина да разширяват непрестанно контактите си с околните, а толерантността им към чуждото мнение ги прави предпочитана компания. Самите те са неизчерпаем извор на смели и нови идеи, понякога твърде идеалистични и непрактични, които обаче намират лесно приложение.

Тази адаптивност трябва да проявяват и в отношенията си с партньорите, тъй като привличат към себе си хора с независим и свободолюбив дух, чиято индивидуалност трябва да уважават.

Хората с този Асцендент са любознателни и приемат света като място за учене. Търсят нови провокации и разкрития, сфери, с които не са се сблъсквали досега. Те усвояват и напредват бързо във всяка нова материя, като са ориентирани и адекватни на ситуацията. Те търсят разширение и разнообразие чрез промяна и движение, като изместват вниманието си към нови сфери.

Те са свободолюбиви, обичат да питат и да са наясно с нещата. Имат жива мимика и движения, като създават впечатление на нетърпеливи и прибързани. Имат въздействие върху другите основно с това, което говорят или правят, с действия и често се отъждествяват с умствените си способности. Те са много наблюдателни и съобразителни, някои от тях държат да си изградят образ на познавачи и интелектуалци. Имат винаги да ви кажат нещо ново и интригуващо и трудно опазват тайна.

Поради своите качества нерядко си изграждат образ на сухи и погълнати от подробности хора потънали в свои размисли, които изпитват трудности в емоционалния живот, като провокират в партньорите си по-скоро умиление и приятелски чувства, отколкото страст.

Те търсят в отношенията активния обмен на идеи и неприкосновеността на личното пространство, а многостранните им интереси ги тласкат да се занимават с разнообразни и често трудно съвместими дейности. Професията им често не запълва цялото им време, а търсят допълнителни занимания, които да провокират мисълта и интересите им.

Известни личности с Асцендент Близнаци : Памела Андерсън, Роми Шнайдер, Алберт принц на Монако, Луй дьо Финес, Мишел Пфайфър, Мик Джагър, Рики Мартин, Хилъри Клинтън, Саддам Хюсейн, Патрик Брюел, Джулиан Мур, Грета Гарбо, Жан-Пол Белмондо, Жул Верн, Щефи Граф, Джина Лолобриджита, Тони Блеър, Фидел Кастро, Нийл Армстронг, Педро Алмодовар, Мартин Лутер Кинг, Волтер, Ален Прост, Йоханес Кеплер, Ксавиера Холандер, Вирджиния Улф, Рихард Вагнер.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.